Skip to main content

EUs opphavsrettsdirektiv

EUs opphavsrettsdirektiv for det digitale indre markedet

GENERELL INFORMASJON

Vestfinnmark Jeger og Fiske Forening forvalter og drifter en nettbasert nettverks- og inspirasjonsplattform for å fremme jakt, fiske og friluftsopplevelser i Nord-Norge. Vi håper våre anbefalinger, informasjon og forslag er interessante og inspirerende for folk som besøker nettstedet vårt, og at det vil inspirere dem til å besøke vårt unike sted.

EU Copyright Directive (PDF) >>
https://ec.europa.eu

VÅRT MEDIEMATERIAL

Alle rettigheter til å bruke bilder, videoer, tekster og grafikk er gitt av de individuelle opphavsrettseierne for hvert stykke i samsvar med EUs opphavsrettsdirektiv for det digitale indre markedet. Dette inkluderer alt og alt materiale som brukes i våre salgsfremmende tjenester, offline tjenester, innhold, funksjoner, turer, ekspedisjoner, arrangementer eller funksjoner som tilbys av oss og alle relaterte tjenester, enten vi har tatt bildene selv, brukte bilder fra UNSPLASH, eller våre kunder har levert dem til vårt bruk fortløpende.

VÅR KUNDES MEDIEMATERIALE

Vi tar behandlingen og håndteringen av våre kunders mediemateriale svært alvorlig, og vi bruker kun deres medie i samsvar med vilkårene i dette EU-direktivet om opphavsrett for det digitale indre markedet. For formålene med denne opphavsrettsfraskrivelsen, betyr begrepet "mediemateriale" alle reklame- og/eller opphavsrettsbeskyttede bilder, videoer, grafikk, tekster, kontaktdetaljer, e-poster, lenker, sosiale lenker, steder, adresser eller annen informasjon relatert til brukere av våre tjenester, inkludert men ikke begrenset til kunder, leverandører og partnere (juridiske enheter). Det juridiske grunnlaget for å behandle deres medier og personopplysninger i samsvar med de nevnte aktivitetene er basert på deres aksept av våre vilkår og betingelser, GDPR, EUs Digital Single Market Copyright-direktiv og andre europeiske og verdensomspennende publisering og opphavsrettsbeskyttende standarder, som en betingelse for å være vår klient eller partner.

VÅRE KUNDERELATIONER

Våre interaksjoner og relasjoner med våre kunder og partnere er basert på tillit, og de fleste av våre kunder, leverandører og partnere vil ha møtt oss personlig i det virkelige liv, på forretningsmøter, turer, ekspedisjoner eller andre steder hvor vi har utvekslet visittkort og kontaktinformasjon. Når de sender mediematerialet sitt til oss for publisering, reklametjenester, for å utvikle nye fiske- eller naturturer, ekspedisjoner, opplevelser eller andre formål (f.eks. via e-post, telefonsamtaler, tweets, messenger, etc.), beholder vi slike medier og informasjon samt vår interaksjon med dem i registrene til deres kundekonto.

SIKKERHET OG OPPBEVARING

Vi er forpliktet til å håndtere vår kundeinformasjon med høye standarder for informasjonssikkerhet. Vi bruker datasikkerhetstiltak som brannmurer og datakryptering, vi håndhever fysiske tilgangskontroller til våre bygninger og filer, og vi autoriserer tilgang til personlig informasjon kun for de ansatte som krever det for å oppfylle sitt jobbansvar. Alle kundedata vi beholder for kundeinteraksjon lagres offline på en ekstern harddisk, som er lagret i en låst metallsafe i en sikker og alarmert bygning.

FORMIDLING

Vi vil bare dele informasjon med offentlige myndigheter eller myndigheter når det kreves av lov, forskrift, kriminell etterforskning, juridisk prosess eller håndhevbar myndighetsforespørsel fra en legitim regjering:

A) Hvis det er nødvendig å dele informasjon for å etterforske, forhindre eller iverksette tiltak angående ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, terror, situasjoner som involverer potensielle trusler mot den fysiske sikkerheten til en person, brudd på vilkårene for bruk, eller som på annen måte kreves ved lov.

B) Vi overfører informasjon om deg hvis vi er kjøpt opp av eller fusjonert med et annet selskap. I dette tilfellet vil vi varsle deg før informasjon om deg overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy.

NYHETSBREV

Vi sender av og til nyhetsbrev til vår e-postliste over opt-in medlemmer og nyhetsbrevabonnenter som tidligere har meldt seg på gjennom nettsiden vår, og uttrykt klar interesse for å motta våre nyhetsbrev. Som alltid kan du/de melde deg av våre e-poster når som helst.

DINE RETTIGHETER SOM KUNDE ELLER BRUKER

Du har rett til å be om tilgang, retting, begrensning og sletting av ditt mediemateriale og data som vi har, og motta en kopi av dine medier og personopplysninger i et strukturert maskinlesbart format. Du har også rett til å protestere mot noen medier eller databehandling og, der vi har bedt om ditt samtykke til å behandle dine medier eller data, å trekke tilbake dette samtykket. Der vi behandler dataene dine fordi vi har en legitim interesse i å gjøre det (som forklart ovenfor), har du også rett til å protestere mot dette. I alle andre tilfeller er utlevering av forespurte personopplysninger valgfritt. Dine personopplysninger vil bli oppbevart i samsvar med bestemmelsene til de ulike tjenestene som er oppført ovenfor. Du kan når som helst be oss om å slette bildene, videoene, tekstene eller kontaktopplysningene dine fra registrene våre.

ENDRINGER I DETTE DOKUMENTET

Fra tid til annen kan vi oppdatere eller endre denne ansvarsfraskrivelsen for å gjenspeile nye eller andre medie- eller datavernpraksis, uten varsel til deg. Derfor inviterer vi deg til å se gjennom den nyeste versjonen av denne opphavsrettsfraskrivelsen. Vi vil legge ut en melding på nettstedet vårt eller kommunisere til deg når vi gjør endringer i denne opphavsrettsfraskrivelsen. Hvis du ikke godtar noen av de endrede vilkårene, må du slutte å bruke nettstedet og tjenestene våre, og be oss om å slette kontoen din.

JURISDIKSJON

Denne opphavsrettsfraskrivelsen skal, bortsett fra obligatorisk lokal lov, være underlagt og tolket i samsvar med lovene i Norge og Den europeiske union og være underlagt den ikke-eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i Norge og Den europeiske union.

HVORDAN DU KAN KONTAKTE OSS

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller kommentarer om vår personvernpraksis eller denne personvernerklæringen. 
Du kan nå oss online på e-post på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vestfinnmark Jeger og Fiske Forening
Storvannsveien 1, 9600 Hammerfest, Norge
+47 480 98 471


Effektiv fra 01.06.23

Sist oppdatert 01.06.23