Skip to main content

NYHETER

Er du nysgjerrig på å bli medlem?

Foreningen VFJFF har medlemmer fra alle samfunnslag, hver med en unik kompetanse og erfaring. Som medlem av FVJFF vil du møte nye og interessante mennesker, lære nye ferdigheter og oppdage andre sider ved vår vakre lokale biosfære.

Ønsker du å kjøpe fiskekort?

Sesong-, uke-, og døgnkort som gjelder for alle soner, er tilgjengelige for betalende aktive medlemmer av foreningen som er bosatt i Hammerfest kommune.  For alle andre gjelder døgnkort som gjelder spesifikke soner.

Oversikt over fiskesoner

Repparfjordelven og Skaidielven er kjent for å gi fantastiske muligheter for fiske. Vest-Finnmark Jeger- og Fiskeforening har forvaltet Repparfjordelven siden før andre verdenskrig. Elven er delt inn i soner og har sin egen fisketrapp. Trappen blir vanligvis åpnet etter flom, når elven har en bestemt vannstand.

Har du prøvd vår nye Sonekart?

Ta en titt på det nye 3D Sonekartet vårt. Det viser plasseringen av alle hyttene våre, klubbhuset, grensene for de ulike sonene inkludert lokale adresser, og det viser også hvor du kan kjøpe fiskekort og andre forsyninger hos Arcticflies (på Skaidi) og Kleven Jakt og Fiske (Hammerfest).

Kurs og Opplæring

Utvikle dine frilufts ferdigheter
Umgdomskurs i

Fluefiske

Vestfinnmark Jeger og Fiske Forening arrangerer gratis ungdomskurs i fluefiske med to kvelder og to dager (helg) fra 22. - 25. juni.

Kurset går i Hammerfest og i Repparfjordelva. Målgruppen er ungdommer fra 11/12 år og oppover, bosatt i Hammerfest kommune.

Først til mølla med bindende påmelding får først kursplass!

Ta kontakt med Bror Myrvang via Messenger eller epost for mer informasjon.

Send epost til:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lær om ansvarlig våpenbruk

Skyttekurs

Foreningen tilbyr også spennende kurs i skyting, som inkluderer både rifleskyting og hagleskyting. Disse kursene gir deltakerne en mulighet til å forbedre skyteferdighetene sine og lære om sikkerhet når man håndterer våpen sikkert, professionelt og forsvarligt.

Send epost til:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kurs for alle nivåer

Fiskekurs

Vestfinnmark Jeger og Fiske Forening tilbyr ulike typer kurs for alle aldre og nivåer. For de som ønsker å lære å fiske, tilbyr foreningen kurs i fluefiske og elvefiske. Disse kursene gir deltakerne en grundig innføring i teknikkene som trengs for å fange fisk på en vellykket måte. Kursene passer både for nybegynnere og erfarne fiskere som ønsker å forbedre ferdighetene sine.

I tillegg til dette har foreningen kurs i natur- og dyrelivskunnskap, som gir deltakerne en mulighet til å lære mer om naturen og dyrelivet i området. Kursene passer både for barn og voksne, og er en flott måte å oppleve naturen på og lære om miljøet rundt oss. Med et så bredt utvalg av kurs, er det noe for alle som ønsker å lære mer om jakt, fiske og naturen rundt oss.

Send epost til:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.