Skip to main content

Mediekreditt

Alle rettigheter til å bruke bilder, videoer, tekster og grafikk er gitt av de individuelle opphavsrettseierne for hvert stykke i samsvar med EUs opphavsrettsdirektiv for det digitale indre markedet. Dette inkluderer alt og alt materiale som brukes i våre kampanjetjenester, offline-tjenester, innhold, funksjoner, produkter, teknologier eller funksjoner som tilbys av Polarnatt Media, ETR og alle relaterte tjenester, enten vi har tatt bildene selv, brukt bilder fra UNSPLASH, eller våre kunder har leverte dem fortløpende.

Media-, prosjekt-, foto- og videokreditt

EU Copyright Directive (PDF) >>
https://ec.europa.eu


VÅRE KUNDER MEDIEMATERIAL

Vi tar behandlingen og håndteringen av vår klients mediemateriale svært alvorlig, og vi bruker kun deres medie i samsvar med vilkårene i dette EU-direktivet om opphavsrett for det digitale indre markedet. For formålene med denne opphavsrettsfraskrivelsen betyr begrepet "mediemateriale" alle reklame- og/eller opphavsrettsbeskyttede bilder, videoer, grafikk, tekster, kontaktdetaljer, e-poster, lenker, sosiale lenker, steder, adresser eller annen informasjon relatert til brukere av våre tjenester, inkludert men ikke begrenset til kunder og partnere (juridiske enheter). Det juridiske grunnlaget for å behandle deres medier og personopplysninger i samsvar med de nevnte aktivitetene er basert på deres aksept av våre vilkår og betingelser, GDPR, EUs Digital Single Market Copyright-direktiv og andre publiserings- og opphavsrettsbeskyttende standarder, som en betingelse å være vår klient eller partner.

Innholdsleverandører for nettsiden, arrangementer, nyhetsbrev, sosiale medier og andre presentasjoner:

  • Vestfinnmark Jeger og Fiske Forening (VFJFF)
  • Polarnatt Media AS - Stian Pedersen, Sander Pedersen
  • European Touring Route AS - Dave O'Byrne, Hallgeir Strifeldt
  • UNSPLASH


HVORDAN DU KAN KONTAKTE OSS

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller kommentarer. 
Du kan nå oss online på e-post på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vestfinnmark Jeger og Fiske Forening
Storvannsveien 1, 9600 Hammerfest, Norge
+47 480 98 471


Effektiv fra 01.06.23

Sist oppdatert 01.06.23