Skip to main content

Grupper og Bedrifter


Vest-Finnmark Jeger- og Fiskeforening ønsker å gi alle besøkende en minneverdig og hyggelig opplevelse når de besøker området for å fiske.

Foreningen tar imot grupper av besøkende fra andre fiskeklubber, vennegrupper, bedrifter, firmaer og familier. Uavhengig av gruppestørrelse eller formål med besøket, ønsker foreningen å tilby den beste servicen og hjelpen for å sikre at alle besøkende får en flott fiskeopplevelse i Finnmark.

VFJFF tilbyr informasjon og veiledning til besøkende om fiskeplasser, fisketider, fiskebestand og fiskerestriksjoner. De gir også tips om fiskeutstyr og båtleie, og kan hjelpe til med å organisere transport og overnatting.

Foreningen kan også arrangere guidede fisketurer for besøkende som ønsker å oppleve fiske i Finnmarks vakre og unike naturområder. Guidene vil være tilgjengelige for å hjelpe besøkende med alt de trenger under turen, og gi tips og råd om fiskeplasser og teknikker.

VFJFF har også tilgang til en rekke fiskehytter og overnattingsmuligheter som kan tilpasses ulike behov og budsjett. Besøkende kan velge mellom enkle campinghytter eller mer luksuriøse overnattningsmuligheter med alle moderne bekvemmeligheter.

For bedrifter og firmaer som ønsker å planlegge teambuilding-arrangementer eller firmautflukter, kan foreningen også tilby tilpassede pakker med fiskeaktiviteter, overnatting og andre utendørsaktiviteter som passer for ulike grupper og formål.