Skip to main content
Friluftsopplevelser i

NASJONALPARKEN


Det er mange andre utendørs- og naturaktiviteter og unike opplevelser som besøkende kan gjøre i sin fritid når de ikke jakter, lærer eller fisker. Nasjonalparken er en av de mest populære destinasjonene for naturelskere, og den inneholder hundrevis av overraskelser hvis du tar deg tid til å oppdage dem.
Området er kjent for sitt varierte dyreliv og unike landskap, og det er mange turstier og sykkelruter som lar deg utforske den vakre naturen.

Æventyr og gruppeopplevelser

Prøv alle fiskeplassene
Oppdag elven
Hytter i villmarken
Utforske Finnmark
Lær om truede arter
Guidede turer i nasjonalparken
Matlaging i villmarken
Ansvarlig leirbål
Bærekraftig laksefiske
Gå deg vill i villmarken
Slapp av ved bålet om kveldene
Øv deg på vår skytebane

Trekking i villmarken

Trekking i Finnmark er en fantastisk opplevelse som gir deg muligheten til å utforske noen av de vakreste og mest spektakulære naturområdene i verden. Området har et utall stier og ruter som fører deg gjennom vakre fjellandskap, innsjøer og elver, og gir deg muligheten til å oppleve den arktiske naturen på sitt beste. Du kan velge mellom en rekke forskjellige turer og ruter, fra enkle dagsturer til mer utfordrende flerdagers turer.

En annen flott måte å oppleve naturen på i Finnmark er å kombinere fisketurer med trekking. Du kan tilbringe dagen med å fiske i noen av de vakreste elvene og innsjøene i området, og deretter tilbringe ettermiddagen og kvelden med å trekke gjennom det vakre landskapet. Uansett hva du velger å gjøre, vil du oppleve enestående naturopplevelser som vil gi deg minner for livet. Det er også muligheter for å oppleve nordlyset og midnattssolen, som er en av de mest spektakulære naturopplevelsene i verden.

Andre aktiviteter

For de som ønsker en mer avslappende opplevelse, kan du besøke en av de mange lokale spaene og velværeanleggene i området, etter en lang dag på elva. Du kan nyte en avslappende massasje, varme kilder eller aromaterapi-behandlinger mens du nyter utsikten over den fantastiske naturen. Ingen tvil om at Finnmark vil gi deg en unik og minneverdig opplevelse av den arktiske naturen.
  • Elvefiske
  • Vandring
  • Matlagning
  • Overnattning
  • Overlevelse
  • Utforske
  • Klatring
  • Jakt