Skip to main content

Kurs og Opplæring

Utvikle dine frilufts ferdigheter
Umgdomskurs i

Fluefiske

Vestfinnmark Jeger og Fiske Forening arrangerer gratis ungdomskurs i fluefiske med to kvelder og to dager (helg) fra 22. - 25. juni.

Kurset går i Hammerfest og i Repparfjordelva. Målgruppen er ungdommer fra 11/12 år og oppover, bosatt i Hammerfest kommune.

Først til mølla med bindende påmelding får først kursplass!

Ta kontakt med Bror Myrvang via Messenger eller epost for mer informasjon.

Send epost til:
Lær om ansvarlig våpenbruk

Skyttekurs

Foreningen tilbyr også spennende kurs i skyting, som inkluderer både rifleskyting og hagleskyting. Disse kursene gir deltakerne en mulighet til å forbedre skyteferdighetene sine og lære om sikkerhet når man håndterer våpen sikkert, professionelt og forsvarligt.

Send epost til:
Kurs for alle nivåer

Fiskekurs

Vestfinnmark Jeger og Fiske Forening tilbyr ulike typer kurs for alle aldre og nivåer. For de som ønsker å lære å fiske, tilbyr foreningen kurs i fluefiske og elvefiske. Disse kursene gir deltakerne en grundig innføring i teknikkene som trengs for å fange fisk på en vellykket måte. Kursene passer både for nybegynnere og erfarne fiskere som ønsker å forbedre ferdighetene sine.

I tillegg til dette har foreningen kurs i natur- og dyrelivskunnskap, som gir deltakerne en mulighet til å lære mer om naturen og dyrelivet i området. Kursene passer både for barn og voksne, og er en flott måte å oppleve naturen på og lære om miljøet rundt oss. Med et så bredt utvalg av kurs, er det noe for alle som ønsker å lære mer om jakt, fiske og naturen rundt oss.

Send epost til: