Skip to main content

ANNONSERE

på vårt nettverk

VFJFF nettverket

Nå ut til målgruppen din
VFJFF kan hjelpe deg med å nå ut til en stor målgruppe av lokale og kapitalsterke individer og bedrifter. Med over 800 medlemmer i regionen vår, har du muligheten til å nå ut til en stor og engasjert målgruppe. Vi har tre forskjellige markedsføringspakker som du kan velge mellom

Alle våre markedsføringspakker kan kjøpes regelmessig, slik at du kan fortsette å nå ut til målgruppen din og øke eksponeringen for bedriften din over tid. Vi tilbyr også tilpasning av pakker, slik at du kan skreddersy en annonseplan som passer dine spesifikke behov og budsjett.

MARKEDSFØRINGSPAKKE 1

Vår første pakke inkluderer en artikkel på vår nettside i et år. Dette er en flott måte å få eksponering for bedriften din og tiltrekke deg nye kunder. Artikkelen vil også bli delt på våre sosiale medieplattformer, noe som gir deg enda større eksponering.

MARKEDSFØRINGSPAKKE 2

Pakke 2 inkluderer en en artikkel på vår nettside i et år, og en e-post markedsføring kampanje til vårt medlemsnettverk. Dette vil gi deg enda større eksponering og hjelpe deg med å nå ut til en større målgruppe som du vil ha muligheten til å velge, basert på demografiske data og interesser.

MARKEDSFØRINGSPAKKE 3

Vår tredje og siste pakke inkluderer alt i de tidligere pakkene, samt en videoannonse på vår nettside. Videoannonser er en flott måte å engasjere publikum og skille seg ut fra konkurrentene. Dette vil gi deg en unik mulighet til å nå ut til en svært engasjert målgruppe på en målrettet måte.

Andre tjenester

Vi kan tilby profesjonelle filmproduksjonstjenester gjennom våre samarbeidspartnere, inkludert drone- og 360 VR-produksjoner for å promotere produktene og tjenestene dine på en unik og engasjerende måte

Vi kan hjelpe deg med å utvikle og kjøre målrettede reklamekampanjer som vil nå ut til din målgruppe og øke eksponeringen for bedriften din. I tillegg kan vi tilby fotografering, bildebehandling, tekstskriving og andre relaterte tjenester for å hjelpe deg med å markedsføre produktene og tjenestene dine på en effektiv måte. Vi jobber tett med våre partnere for å sikre at vi leverer den beste tjenesten og resultatet.

Våre dyktige og erfarne produksjonspartnere vil sørge for at din filmproduksjon er av høy kvalitet og at den engasjerer målgruppen din på en effektiv måte. Vi vil også sørge for at budsjettet ditt blir optimalt brukt og at du får mest mulig ut av investeringen din.

Våre tjenester er tilgjengelige for bedrifter i alle størrelser og bransjer, og vi kan tilpasse våre tjenester for å møte dine spesifikke behov og budsjett. Enten du trenger en enkel reklamefilm eller en omfattende kampanje, så kan vi hjelpe deg med å nå ut til din målgruppe på en effektiv og engasjerende måte.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å produsere en film som vil markedsføre produktene og tjenestene dine på en effektiv måte. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

Medie Produksjon

  • Reklamefilm

  • Rekrutteringsfilm

  • Fotografering

  • Drone & VR

  • Nettutvikling og nettbutikker

  • Markedsføringskampanjer

  • SEO & Artikkelskriving

  • VR-turer og 3D-kart